Кімната для молодої людини - що в ній має бути? 7 ідей

Як облаштувати кімнату для молодої людини, яка повільно вступає у доросле життя? Свіжоспеченому студентові чи молодому працівникові потрібен зручний простір для роботи, відпочинку та прийому гостей . Його кімната повинна бути функціональною та добре організованою, щоб прибирання займало якомога менше часу. Ось 7 практичних меблів та аксесуарів, які задовольнять потреби дорослого хлопчика.

1. Ліжко для кімнати молодої людини

Після дня, наповненого навчанням, роботою та різними видами діяльності, молода людина потребує ефективного відпочинку. У кімнаті для дорослого хлопчика має бути зручне і, якщо це дозволяють розміри, велике ліжко. Ідеальний предмет меблів шириною 140-160 см , але менша модель, ширина 120 см, також забезпечить комфортний сон.

Ліжко з високим м’яким узголів'ям чудово підійде для кімнати молодої людини . М’яке узголів’я стане прекрасним прикрасою інтер’єру, і в той же час зробить приємним час, проведений за вечором. Якщо кімната невелика, варто потягнутися за багатофункціональним предметом меблів , тобто диваном-ліжком з постільною тарою. Вночі меблі забезпечать велику спальну зону, а вдень - зручне місце для сидіння.

2. Стіл у кімнаті для дорослого хлопчика

Для більшості чоловіків письмовий стіл є основним робочим місцем і місцем для відпочинку. Дорослий хлопчик проводить з ним багато годин, навчаючись, граючи в ігри та переглядаючи Інтернет. Тому варто ретельно продумати питання придбання цих меблів і потягнутися за функціональною моделлю, яка буде адаптована до потреб власника. Програмісту-початківцю знадобиться велика стільниця, на якій можна розмістити два монітори, а студент архітектури, безсумнівно, оцінить переваги письмового столу з функцією регулювання висоти та кута нахилу стільниці .

Стіл повинен бути міцної обробки та привабливого дизайну . У кімнату молодої людини помістяться моделі з металевими ніжками, модні парти на естакадах і прості дерев'яні парти .

3. Місце для кімнати молодої людини

Період навчання сповнений нових дружніх стосунків та знайомств. Влаштовуючи кімнату для молодої людини, варто пам’ятати про це. Корисними будуть додаткові місця для сидіння в кімнаті, наприклад, невеликий диван , на якому запрошені гості можуть зручно сісти.

Якщо кімната для хлопчика невелика, досить відмовитись від дивана на користь зручного крісла (наприклад, класичного). М’які пуфи або подушки також будуть корисні. Тканинні сидіння займають мало місця, тому при необхідності їх можна легко натиснути під ліжком або сховати за шафою.

4. Шафа з дзеркалом в облаштуванні кімнати молодої людини

Молоді чоловіки приділяють багато уваги своєму зовнішньому вигляду і прагнуть підтримувати форму. У кімнаті дорослого хлопчика повинен бути добре організований, просторий гардероб і велике дзеркало, в якому видно всю фігуру.

Хорошим вибором стане шафа-купе з дзеркальними дверима, яка займає відносно мало місця, але вміщує всі необхідні речі. Сучасні системи зберігання також працюватимуть у невеликих приміщеннях . Вони включають готові компоненти , в т.ч. шафи для одягу , полиці, ящики та аксесуари, які можна поєднувати різними способами, створюючи власні поєднання меблів.

5. Книжкова шафа для чоловічих скарбів

Влаштовуючи кімнату для дорослого хлопчика, варто передбачити додаткове місце для зберігання речей. Це особливо важливо, якщо молода людина колекціонер і має у своєму розпорядженні велику кількість книг, статуеток та пристосувань. Відкрита книжкова шафа в стилі лофт ідеально підходить для зберігання скарбів чоловіків. Дерево і чорна сталь створюють елегантне, злегка суворе поєднання, яке ідеально вписується в чоловічу кімнату.

6. Приватний тренажерний зал - ідея кімнати для чоловіка

Навіть якщо кімната невелика, варто звільнити місце для кількох тренажерів. Підтягуюча планка , яка кріпиться до дверної коробки, допоможе зберегти форму . Завдяки простоті монтажу та невеликим розмірам, його можна використовувати в будь-якому будинку. У кімнаті молодої людини також буде працювати боксерська груша , сходи для тренувань або більш досконале обладнання, наприклад бігова доріжка або магнітний велосипед .

7. Практичні аксесуари, або як облаштувати кімнату для хлопця

Шукаєте ідею для прикрас для чоловічої кімнати? Забудьте про непотрібні дрібниці на користь практичних аксесуарів. У кімнаті для молодої людини буде місце для модного чорного годинника, елегантних офісних аксесуарів та дизайнерського освітлення. Вітатимуться світильники в промисловому стилі - з відкритою лампочкою, металевим відтінком або геометричними фігурами.

Влаштовуючи кімнату для молодої людини, варто орієнтуватися на простоту та функціональність . Композиція може базуватися лише на декількох елементах - важливо підібрати меблі та аксесуари, які відповідають потребам власника. Зручне ліжко, добре організоване робоче місце, просторий гардероб та місце для гостей - все, що потрібно дорослому хлопчикові у своєму королівстві.