Відпочинок у Селенговській, Розенєку та Сочі - побачте будинки зірок у святковому варіанті

Як готуються до Різдва декоратори інтер’єру Дорота Шеленговська, телевізійна особа Малгожата Розєнек та актриса Малгожата Соха ? Щоб дізнатись про це, ми вирішили поглянути на їхні акаунти в Instagram і вивезти з них якусь блаженну передріздвяну атмосферу! Такі різдвяні домовленості особливо видно в будинках зірок . Смачні, насичені та надихаючі, вони починають чарувати в інтер’єрах, як правило, на початку грудня. Тому сьогодні ми відвідуємо будинки трьох польських зірок - надзвичайно медійних діячів, стильний інтер’єр яких вже з’явився на сторінках нашого порталу.

Порошкова ялинка Дороти Селенговської

Дорота Селенговська - найпопулярніший польський декоратор та дизайнер інтер’єру, яка представляє дивовижні метаморфози у власних телевізійних програмах. Тож не дивно, що зірка вносить творчі зміни у свій будинок щоразу, коли є можливість. Як вона зізнається, протягом багатьох років вона дотримується популярної традиції прикрашати ялинку напередодні Різдва. Однак цього року вона вирішила вирватися та прикрасити дерево набагато раніше , більше ніж за два тижні до Святвечора.

Дорота поклала на дерево, посипане штучним снігом, на гілках якого оселилися ефектні іграшки білого, ніжно-рожевого, срібного та золотого кольорів. Прикраса ідеально вписується в інтер’єр зірки, де можна зустріти, серед іншого зручний диван, покритий плюшевим матеріалом популярного пудрово-рожевого кольору. Тож вона пастельна, романтична, жіночна і трохи вінтажна , а сама ялинка виглядає так, ніби її гілочки оточені солодкою глазур’ю!

Вражаючий різдвяний вінок у двері

Створюючи різдвяні прикраси, варто спробувати переконатися, що прикраси мають характерний спільний знаменник. Тому найкрасивішими є аксесуари, що поєднують як конкретний стиль, так і кольори, завдяки чому вони створюють цілісне, гармонійне ціле в інтер’єрі . Дорота Селенговська це добре пам’ятає, тому попросила подругу створити на дверях різдвяний вінок, який ідеально відповідав би її різдвяному стилю, про який мріяла.

І ось як був створений вражаючий вінок в тонах металево-рожевого, золотого та срібного кольорів. Головну роль відіграє чарівний мотив північного оленя в оточенні скляних дрібничок, дерев'яних зірок та натуральних соснових шишок. Цей вид прикраси виглядає фантастично на дверях, але ви також можете повісити його на вікно або прямо над каміном .

Вражаюча ялинка в будинку Малгожати Розєнек

Малгожата Розєнек - одна із польських знаменитостей, яка святкує кожне Різдво надзвичайно пишно та декоративно. Нещодавно романтичний листопадовий наряд, повний гарбузів, сухих квітів та найкрасивіших подарунків осені, влаштував удома знаменитості. Зараз час різдвяної версії її домашнього оточення.

Звичайно, головну роль відіграє жива ялинка - висока, широко розкинута і дуже щільна. Цього року зоряна пара вирішила прикрасити ялинкові прикраси золотими, білими та червоними відтінками . Струни ламп з теплим, привітним відтінком додають шарму. У верхній частині ялинки, звичайно, не бралася символічна зірка, а під нижніми гілками ялинки - спочатку загорнуті подарунки.

Передріздвяні вечори з родиною

Малгожата Розєнек та її чоловік Радослав Майдан неодноразово наголошують в інтерв’ю, що вони люблять перебувати в теплому сімейному колі та приділяти час дітям. Тому не може бути інакше під час передсвяткових вихідних! Зірка та її сини проводять вечори, граючи у світські ігри, спілкуючись у чатах та розважаючись разом за красиво оформленим столом у вітальні . Варто зазначити, що різдвяна центральна прикраса, що прикрашає верх меблів, була ідеально підібрана до ялинки, так що все разом - незважаючи на очевидну різдвяну пишність - створює цілісне ціле, приємне для очей.

Узгоджена різдвяна домовленість Малгожати Розєнек

Щороку в будинку Малгожати Розєнек різдвяні прикраси коливаються навколо певної естетики. Цього року Holy Star вирішила співпрацювати з варшавським дизайнерським бюро, яке запропонувало їй сучасні прикраси в класичних різдвяних кольорах . В інтер’єрах, що належали знаменитості, крім ялинки та елегантних центральних елементів, був також різдвяний текстиль, наприклад, подушки та декоративні шкарпетки .

Окрім них, були також живі віфлеємські зірки , різдвяні гірлянди та вінки. Фігури ялинок і, перш за все, вражаючі, сріблясті північні олені також радують око . Два найкрасивіші зразки стояли в залі, біля вхідних дверей. Привертає увагу також надзвичайно оригінальна обробка стін, що імітує чудовий червоний бант та стрічку для зав'язування подарунків.

Червоно-золоте Різдво Малгожати Сохи

Цього року Малгожата Соха , як і Малгожата Розєнек, обрала живу ялинку та прикраси у класичному червоному та золотому кольорах . На вершині ялинки живе традиційний шпіц, а на його гілочках - нитка теплих вогнів. На столі була щільна природна Віфлеємська зірка у золотому горщику, тоді як на каміні - чарівні іграшки у вигляді мініатюрних коней-гойдалок. У ще не розпакованих коробках ви можете побачити старовинні іграшки - безсмертні скляні фенечки та модні іграшкові солдатики. Безперечно, це буде надзвичайно домашня, затишна та стильна обробка!

Варто зазирнути у надихаючі різдвяні прикраси зірок ! Зазвичай знаменитості добре розбираються в останніх тенденціях, і вони люблять нелегально проносити в свої будинки останні різдвяні новини. І навіть якщо вас не цікавлять найвищі зимові тренди, ви завжди можете ознайомитися з цікавими декоративними патентами або надихнутися конкретними кольорами. Завдяки цьому ваш дім швидше прийме чарівну атмосферу Різдва, і ви довше будете насолоджуватися блаженною, святковою атмосферою !