Модульні меблі, спосіб облаштувати маленьку і велику ванну кімнату

Влаштування домашньої ванної є викликом та інвестицією на довгі роки. Цей простір повинен бути максимально функціональним , і в той же час естетичним і позачасовим . Важливим вибором є плитка , точніше їх колір та зручність використання, а також кераміка та фурнітура , якими ми користуємося щодня. Меблі також є невід’ємним елементом обладнання санвузла , і вибрати відповідний не так просто - часто трапляється так, що ми обмежені розмірами або наша ванна кімната має незвичну, важку в упорядкуванні форму . Крім того, ви повинні пам’ятати, що це таквибагливий з точки зору корисності простір - волога, гаряча пара та бризкання води є факторами, які слід враховувати при виборі обладнання. Сьогодні ми разом з торговою маркою Cersanit представляємо колекцію MODUO , тобто меблі , умивальники та туалетні вироби , що створює необмежені можливості для облаштування ванної кімнати !

Модульні меблі для маленьких і великих ванних кімнат

MODUO - це колекція, створена для будь-якого простору - незалежно від того, це маленька ванна кімната в багатоквартирному будинку або простора ванна кімната . Ми можемо поєднувати широкий спектр елементів самостійно, створюючи гарнітури та гарнітури, ідеально відповідні нашим потребам , а також розмірам ванної кімнати. Колекція меблів складається з модулів, що поєднуються зі стільницею, неглибокими та глибокими шафами під умивальник, а також підвісними шафами та стовпами. Кожен з елементів має різні розміри , завдяки чому ми можемо пристосувати розробку до нашого простору - як просторого, так і маленького - складного чи вузького.

Шафи під умивальник доступні різних розмірів та глибини. Дрібні меблі ідеально підходять для невеликих ванних кімнат , де кожен сантиметр простору має велике значення. Такі будівлі дозволять нам отримати максимальну кількість місця для зберігання , займаючи мінімум місця в інтер’єрі. Різноманітність розмірів дозволить нам перетворити маленьку ванну кімнату у функціональний простір. Колекція MODUO включає шафи глибиною від 21,5 см! Що важливо, колекцію доповнюють умивальники MODUO , розміри яких ідеально підходять для меблів. Підвісні шафи глибиною 14,1 см можуть бути використані для створення функціональної одиниці зберігання - завдяки цьому у ванній кімнаті буде порядок.

підвісна поштова шафа, сіра шафа для ванної

Функціональні меблі для ванної кімнати

Меблі MODUO від Cersanit оснащені прихованими ручками , а також системою безшумного закривання дверей та ящиків. Як результат, лінія меблів проста та мінімалістична, а використання зручне та не створює шуму. Шафи під умивальник та умивальник шириною 50, 60 та 80 см мають дві просторі висувні ящики, в яких ми можемо зручно зберігати косметику, тоді як моделі шириною до дверей 40 см. Більше того - фасади спеціально профільовані, створюючи фрезеровані ручки. Це забезпечує зручність відкривання та закривання без необхідності встановлення додаткових ручок.

Практичною частиною стовпів MODUO є петлі - ступінь відкривання його до 165 градусів . Завдяки цьому ми можемо легко побачити себе в дзеркалі, розташованому на внутрішній стороні стулки, а також зручно дістатись до предметів, що зберігаються.

Також варто звернути увагу на шафи з дзеркальною передньою частиною , які не тільки послужать місцем зберігання, але і можуть замінити традиційне дзеркало. Завдяки подвійній функціональності цей тип меблів буде особливо добре працювати в маленьких ванних кімнатах , а дзеркальна фасадна частина дозволить нам візуально збільшити простір .

Вибираючи меблі для ванної, зверніть особливу увагу на їх виконання. Функціональність є дуже важливою особливістю, особливо у ванній, саме тому колекційні меблі MODUO виготовляються з дошки AQUASAFE . Що це означає? Стільниці та відкриті модулі дубового кольору стійкі до утворення цвілі , а щільність дошки була змінена. В результаті ці елементи мають підвищені параметри стійкості до вологи .

Як скласти власний набір меблів для ванної?

Ми можемо вирішити побудувати його за допомогою стільниці MODUO - цей варіант буде добре працювати у ванних кімнатах з великою корисною площею. Верх кольору дуба стане чудовим доповненням до скандинавської композиції . Світла, простора ванна кімната з елементами, натхненними натуральним деревом , стане інтер’єром, що спонукає до відпочинку та релаксації. Як доповнити комплект стільницею для ванної? З колекцією MODUO легко - спочатку виберіть стільницю з відповідними розмірами, а потім підлаштуйте під неї шафи для підставки . Ми можемо вибрати один або декілька - залежно від проекту та потреб сім’ї. Нейтральні кольориніжний сірий і білий виглядають красиво і елегантно в поєднанні зі світлим деревом . Щоб забезпечити ще більше місця для зберігання , ми можемо додати до набору відкриті модулі в тому ж кольорі, що і стільниця. Ми можемо легко підібрати умивальники Cersanit із серій Crea, Caspia або Inteo до меблів MODUO, різних форм і розмірів.

Перевагою умивальників MODUO є наявність моделей різних розмірів, а також можливість пристосування їх до різних видів меблів. Якщо ми плануємо домовитись із шафою для умивальника , спочатку виберіть умивальник з лінійки MODUO бажаної форми та розмірів. Колекція дає нам свободу вибору розміру умивальника - від маленького MODUO 40 глибиною 22 см, який ідеально підходить для маленького туалету , до більших моделей різної глибини у глибшій версії 45 см та версії SLIM 38 см. Ми можемо легко підібрати відповідну шафу в обраному кольорі до умивальника , і якщо ми віддаємо перевагу готовим рішенням , ми можемо вибрати один з унікальних наборівВстановіть MODUO . Ми можемо вибрати підвісні шафи та стійки для проекту - залежно від наших потреб, широкий асортимент меблів дозволить вам скласти ідеальний набір для кожної ванної кімнати.

туалет з туалетним сидінням, що повільно закривається

Кераміка для ванної відповідала меблям

До колекції MODUO також входять туалетні вироби , що характеризуються універсальною овальною формою . Вибираючи товари з тієї ж лінії дизайну, ми можемо бути впевнені, що наша композиція буде послідовною та гармонійною, а всі її елементи будуть ідеально гармоніювати між собою. Туалетна частина колекції MODUO оснащена чашею спеціальної форми без внутрішнього обідка . Завдяки цьому прибирання відбувається швидко і без проблем, а сам туалет - більш гігієнічний . Дошки виготовлені з високоякісного дуропласту , який міцний і стійкий до будь-яких змін кольору . Їх легко відключитидопомагає в прибиранні, полегшуючи утримання в чистоті. Система вільного падіння гарантує безпечне та тихе використання. Залежно від припущень нашого проекту, ми можемо вибрати  підвісні  або  стоячі чашікомпактні унітази та відповідні  біде .

Колекція MODUO включає кілька версій  компактного унітазу  - доступні рішення з  подачею води знизу або збоку . Більше того, ми також можемо вибрати  висоту нашого туалету  - стандартний 40 см або 43 см, призначений для людей з обмеженими фізичними можливостями. Можливість  індивідуального регулювання  робить туалетні вироби MODUO ідеально вписуються в характер ванної кімнати з урахуванням потреб домогосподарства.

Створюючи ванну кімнату, ми повинні пам’ятати про те, що найважливіше, тобто про індивідуальне пристосування всіх її елементів до наших потреб та уподобань . Такі рішення, як колекція MODUO, запропонована торговою маркою Cersanit, дозволяють нам створити набір меблів з розмірами, адаптованими до розміру ванної кімнати та наших функціональних вимог - завдяки цьому, крок за кроком, ми можемо вибрати меблі, які будуть красивими та функціональними. Колекція, збагачена керамікою, тобто умивальниками та туалетними елементами, робить всю композицію послідовною та зручною , а головне - просто нашою!