Як підготувати інтер’єр до романтичної вечері? Радимо!

Романтичні пориви серця - один із найкрасивіших моментів у житті. Завдяки ін’єкції ендорфінів ми випромінюємо, стаємо більш привабливими та впевненими в собі. Тому варто подбати про ліричні моменти та відзначати їх з будь-якої можливої ​​нагоди . Березень - це місяць, коли у нас є особливий випадок - жіночий день . 8 березня варто провести романтичну вечерю і провести вечір в компанії коханої людини. У наступній статті ми пропонуємо, як найкраще забезпечити унікальний антураж, приготувавши вечерю при свічках .

Який текстиль вибрати для урочистої вечері?  - Готуючи інтер’єр до романтичної зустрічі на двох, вам слід ...

Який текстиль вибрати для урочистої вечері?

Готуючи інтер’єр до романтичної зустрічі для двох, слід звернути увагу на найдрібніші деталі. Тому ми закликаємо вас почати зі світу текстилю. Звичайно, стіл відіграє головну роль під час вечері , тому саме він повинен бути тим, кого слід вшанувати. Якщо декор вашої квартири стилізований у напрямку прованського або англійського напряму, ви можете вибрати щось жіночне - мереживо, волани або вишивку . Однак якщо ви віддаєте перевагу мінімалістичному стилю, зупиніть вибір на звичайній білій скатертині та елегантних простих серветках . Крім того, подумайте, в які ще матеріали варто пограти в інтер’єрі. Можливо, варто влаштувати на дивані романтичний куточок з м’якими подушками, килимами та покривалами? Після гарної вечері приємно подивитися хороший фільм на руках у коханої людини.

Романтична вечеря - який посуд вибрати?

Окрім вибору текстилю, надзвичайно важливою залишається обстановка у вигляді посуду . Організація романтичного вечора. Ви можете вибрати декоративні, витончені страви або щось із пазурами - наприклад, сучасні геометричні форми . Однак найголовніше - це налаштувати веб-сайт під стиль інтер’єру. Звичайно, найпопулярнішими будуть два благородні матеріали - фарфор і кришталь . Кришталеві келихи - найкраща компанія для хорошого вина чи шампанського! Крім того, ви можете спробувати щось ще більш особливе - наприклад, декоративний посуд з нержавіючої сталі або срібла . Елегантне блюдо, красивий піднос із тінню або блискучі чашки з морозивом завжди справляють враження!

Допоміжна планка

Як ми вже згадували в попередніх абзацах, стіл завжди є безперечною зіркою будь-якої романтичної вечері! Будь то прямокутний, круглий чи овальний - саме він заслуговує найбільших почестей. Іноді трапляється, що предмет меблів, хоч і акуратний, не може похвалитися просторим верхом. Тоді варто влаштувати поруч імпровізований бар . Це може бути додатковий стіл або кухонний помічник на колесах . Потім стільницю можна наповнити солодощами або спеціальним набором посуду для приготування напоїв.

Вечеря з коханою людиною - які свічки вибрати?  - Жодна романтична вечеря не повинна пройти без ** свічок **.  ...

Вечеря з коханою людиною - які свічки вибрати?

Жодна романтична вечеря не повинна бути без свічок . Мерехтливе полум’я - це обстановка, яка додає в аранжування багато романтики, тонкощі та загадковості. Готуючи інтер’єр до приїзду коханої, обов’язково подбайте про яскраве видовище! Це можуть бути класичні, стрункі свічки, чарівні чайні вогні або запашні свічки в тонких банках . Щоб додати пишноти, обов’язково демонструйте їх у великих канделябрах, ліхтарях та ліхтарях.

Який камін вибрати?

Пам’ятайте, що нічого не діє на ваші органи почуттів, як вогняна магія! Танцююче полум’я - чудовий спосіб внести в інтер’єр романтичну атмосферу . Звичайно, не кожен може дозволити собі класичний камін, тому варто звернути увагу на його сучасну альтернативу - камін на біоетанолі . Дизайнерський біокамін можна розмістити де завгодно - на підвіконні, шафі або журнальному столику. Такий аксесуар завжди виглядає красиво і елегантно, і в той же час видає трохи тепла, завдяки чому кімната додатково прогрівається. Люди, які віддають перевагу дещо більш оригінальним рішенням, можуть, у свою чергу, спокуситися декоративним макетом каміну, наповненим свічками або нитками ламп, що дають тепле світло.. Така прикраса створює фантастичну атмосферу в інтер’єрі, і виглядає дуже ефектно!

Декоративні зрізані квіти - що вибрати?  - Квіткові прикраси абсолютно позачасові, універсальні, ліричні.  Ремінь ...

Декоративні зрізані квіти - що вибрати?

Квіткові прикраси абсолютно позачасові, універсальні, ліричні. Вони вписуються в будь-який інтер’єр - незалежно від його стилю та кольорів. Не дивно, що вони є невід’ємним елементом будь-якої романтичної зустрічі на двох! Зрізані квіти чудово виглядають у прозорих вазах - це може бути скляна кулька або струнка пляшка . Однак перед тим, як наповнити прозору посудину водою, покладіть в неї різнокольорову гальку або керамічні кульки. В ідеалі вони повинні бути того ж відтінку, що і головки рослин. Плаваючі квіти можуть стати ще однією ідеєю для романтичного прикраси столу . Досить зрізати верхівки троянд, гіацинтів, жоржин або мініатюрних півоній і опустити їх у воду. Його гіллясті бруньки будуть чудово дрейфувати на її поверхні.

Яку музику вибрати для романтичної вечері?

Музика не тільки заспокоює манери! Це також необхідний елемент під час будь-якого романтичного вечора. Тому, щоб зачарувати інтимну зустріч тонкими звуками, подбайте про список улюблених музичних творів - як вашого, так і вашої коханої. В ідеалі це повинні бути романтичні, заспокійливі пісні, сповнені інструментальної ніжності. У цій ролі композиції, що коливаються навколо джазу, розслаблення та душі , неодмінно збудуться .

Ми завжди з нетерпінням чекаємо романтичних вечорів! Це надзвичайні, чарівні моменти , сповнені близькості та ніжності . Зустріч, сповнена ніжних слів і теплих поглядів в очі, завжди повинна супроводжуватися інтимною атмосферою - завдяки їй ви можете ще більше відчути настрій і зробити швидкоплинні моменти незабутніми.