Яскрава класика у вітальні. Відкрийте для себе 5 найкращих кольорових палітр

Восени та взимку недолік природного світла в північних країнах відчувається особливо інтенсивно. Це впливає на кольорові уподобання їх мешканців. Звідки походить популярність білих інтер’єрів у Скандинавії? Звичайно, через брак світла в цій прекрасній, але недостатньо експонованій землі більшу частину року. Так само і з нами. Коли о 16:00 вже темно, все, про що ми мріємо, - це довгий, світлий день. Ми не впливаємо на метеорологічні явища, але ми можемо покращити свій настрій за допомогою відповідно підібраних кольорів та освітлення кімнати, в якій ми відпочиваємо довгими, похмурими днями та ранніми вечорами. Скандинавський білий - очевидний вибір. Але не єдиний.

Білий від

Білий має, на відміну від зовнішнього вигляду, багато відтінків. Монохромна вітальня - це суть чистоти та свіжості. Ідеально підходить для квартири світлолюбного і педантичного жителя Півночі. Швидше бездітний, тому що білі швидко втрачають свою чарівність, коли кількарічні діти прогулюються по кімнаті. Постійний білий колір вимагає різної фактури - якби всі поверхні мали однаковий ступінь відбиття світла, інтер’єр був би нудним і м’яким. Тому в білому інтер’єрі слід змішувати матові та глянцеві поверхні, гладкі та шорсткі поверхні. І пофарбуйте стіни фарбостійкими фарбами. Попереджений попередньо збройний.

Без

Бежевий, кремовий, пудрово-рожевий - жіночні, ніжні і теплі відтінки. Вони привносять в інтер’єр гармонію, спокій, безпеку і - звичайно - світло. Класичне рішення - підходить для стильних, традиційних інтер’єрів, а також екологічних номерів. Бежевий змушує нас думати "як тут приємно", коли ми заходимо в кімнату. Достатньо причин, щоб вибрати їх.

Відтінки сірого

Сірі мають сучасну елегантність. У пастельній версії вони скрашують інтер’єр, надаючи йому одночасно авангардний характер. Вони є невід’ємним елементом інтер’єру лофт, але також і в стилі гламур - вони ідеально поєднуються зі срібною сталлю, перлами та холодними кристалами. Тому що тут - як і з білим - діє принцип контрасту. Однотонні інтер’єри були б нестерпними без різноманітності фактур.

Блакитне небо

Синій - улюблений колір багатьох людей. Він заспокоюється, остигає, вносить рівновагу в інтер’єр. Пов’язуючись із безмежним небом, це робить кімнату, пофарбовану в синій колір, здається більшою, ніж є насправді. Сині стіни - ідеальне тло для бежевих і коричневих аксесуарів - разом вони створюють композицію, натхненну природою. Оздоблена таким чином вітальня - це оазис спокою - такий необхідний після напруженого дня.

Пастельно-зелений

Вибілений зелений - ще один колір, який вносить спокій в інтер’єр. Він також надає освіжаючий ефект на людей у ​​кімнаті. У поєднанні з білим, коричневим, бежевим та кремовим кольором він створює середовище, в якому регенерація є легкою.

Яскраві пастельні інтер’єри - це класика, коли мова йде про дизайн інтер’єру, особливо для віталень. Вибір однієї з цих п’яти версій є безпечним вибором, оскільки він перевірений та універсальний. А в епоху технологій, які надають настінним фарбам стійкість до плям - безпечніше, ніж будь-коли раніше.