Крапка над і в облаштуванні кімнати малюка, або як вибрати дитячий килим

У королівстві малюка повинна панувати радісна та творча атмосфера. Тому дитячий килим також повинен заохочувати творчу гру. Дитині сподобається шаблон, який відповідає його уподобанням та інтересам. Тож, у цьому випадку, приховайте свою схильність до приглушеної елегантності у своїй кишені.

Барвисті на підлозі

Ви можете викликати доброзичливу атмосферу в дитячій кімнаті, поклавши на підлогу килим з різнокольорових смуг. Це також може бути печворк у всіх відтінках веселки, який ефективно оживить інтер’єр. Такі дитячі килимки мають додаткову перевагу - будь-які плями на них менш помітні, ніж на пастельних тканинах.

Дівочий шик, хлопчачий стиль

Серед візерунків килимів ви знайдете не тільки прямокутники, квадрати або кола, але і більш складні форми. Якщо ви переглянете пропозицію виробників, ви, безсумнівно, будете приємно здивовані. Також пам’ятайте, що дизайн дитячої кімнати повинен враховувати їх стать. Дівчатам сподобаються мотиви барвистої галявини, поодиноких квітів або метеликів. Якщо ви облаштовуєте кімнату для свого сина, його набагато більше порадує килимок у вигляді мотоцикла або машини.

У казковій атмосфері

Це один з найкращих і найпростіших способів облаштувати підлогу в дитячому куточку. Згадайте, як весело вам сподобалися гаджети з героями ваших улюблених мультфільмів. Тож якщо ваша дитина захоплена пригодами Міньйонів, Губки Боб Квадратні Штани, персонажів Людини-Павука чи Діснея, не біда. Виробники пропонують численні візерунки дитячих килимів із зображеннями улюблених немовлят істот. Треба визнати, що з таким акцентом одразу стає веселішим!

Для маленького ентузіаста

Якщо ваша дитина захоплена спортом, ви можете допомогти їй це висловити, влаштувавши відповідно підлогу у своїй кімнаті. Вам найпростіше бути футбольним фанатом. Футбольне поле - один із найбільш часто використовуваних мотивів, що прикрашають дитячі килими. Звичайно, знайдеться щось і для інших, таких як любителі тварин або майбутні вчені та астрономи, які досліджують таємниці Сонячної системи.

Час подумати

Килим також можна використовувати в навчальних цілях. Якщо ви виберете візерунок із друкованим лабіринтом або настільною грою, ви подбаєте про розвиток свого малюка. Виявляється, необережне виконання на підлозі без додаткових іграшок може покращити ваші навички логічного мислення та відпрацювати координацію рухів! Головоломка для дітей - теж чудова ідея. Поєднуючи окремі частини, малюк вивчить алфавіт або цифри. Можливість скласти поштову скриньку - додатковий виклик і неабияка привабливість.

Виразний характер

Дитяча кімната не повинна бути надмірно барвистою, особливо якщо вона прикрашена геометричними візерунками. Сильні принти на килимі підкреслюють індивідуальність композиції і говорять щось про характер господаря кімнати. Додатковий плюс - такі мотиви дещо компенсуються хаосом, який у дитячому царстві - погодьмося - є звичним явищем. Один дитячий килимок, стільки можливостей ...

Зміст статті з’явився на веб-сайті люб’язно dom.wp.pl. Автор тексту: Томаш Мартинюк