Дизайн домашньої книги, том 5 - єдина така надихаюча комбінація польських інтер’єрів

Домашня книга, як віртуальний простір, створений із пристрасті та потреби в красі, вирішила знову здивувати своїх читачів. Альбом Homebook Design vol. 5 - ще одне видання, яке представляє проекти вибраних польських студій, що співпрацюють з порталом Homebook.pl. На сторінках альбому представлені сміливі, темпераментні та безкомпромісні інтер’єри. Ті, які - незалежно від бажаного стилю дизайну інтер’єру - не можна ігнорувати.

Понад 250 сторінок альбому містять 30 аранжувань квартир та будинків, що є відповіддю на індивідуалізм та індивідуальність їх власників. Кожен з проектів - це подорож у світ вишуканих поєднань та натхненних рішень, які показують, що функціональність може вільно виходити за рамки звичних схем розташування. Представлені простори відрізняються один від одного не тільки стилем, але і архітектурними рішеннями. Домашня книга розглядала інтер’єри, розташовані в старих будинках, а також великі міські квартири та квартири, побудовані в 1990-х.

Сучасні архітектори сміливо доводять, що не існує однакового рецепту інтер’єрів мрій, і те, що є модним, повинно завжди йти поруч з ергономікою та стилем життя власників облаштованих приміщень. Тому в альбомі ви можете побачити як останні тенденції, посилаючись на екзотичні варіації, сміливі кольорові контрасти чи промислову естетику, так і рішення, що є стильним поверненням у минуле. У представлених просторах не бракує ікон світового дизайну, оновлених об’єктів з душею та навіть піднесених художніх колекцій.

Альбом Homebook Design vol. 5 наочно показує, наскільки багато років поляки змінили своє ставлення до облаштування житлових приміщень. Шаблонні рішення замінили сміливі композиції, персоналізовані ідеї та еклектичні експерименти з дизайну інтер’єру. На сторінках альбому, серед іншого, ви можете побачити узголів’я ліжка розроблено класичними білими подушками, що піднімаються до стелі, ванною кімнатою з ванною фуксії або вітальнею, оформленою відповідно до філософії "овочів".

Варто зазначити, що кожен із представлених проектів був створений у Польщі, і більшість із них суттєво відрізняються від сучасних концепцій, продиктованих суворим мінімалізмом. Натомість ви можете знайти окремі історії, вкладені в інтер’єри, які обов’язково запам’ятаються. Через те, що деякі з них провокують і можуть вважатися суперечливими, вони стимулюють роздуми та викликають емоції, що є чудовим натхненням для створення власних, унікальних аранжувань.