Змішувачі для ванної - що враховувати при виборі?

Вибір арматури для ванної - це лише, здавалося б, просте завдання: виберіть той, який вам найбільше подобається, і все. Звичайно, зовнішній вигляд товару важливий, але він не може бути єдиним критерієм вибору. На що ще слід звернути увагу?

Довга ванна або швидкий душ?

Враховуються індивідуальні звички та потреби, наприклад, чи приймаємо ми частіше ванну, чи використовуємо душ. Якщо в нашому домі обидва варіанти однаково популярні, давайте виберемо кран, який має хороший, надійний перемикач функцій душової кабіни або кран без вимикача. Приємним прикладом є змішувач для ванни Angelit від KFA Armatura , в якому вимкнено перемикач для душу, а функція направлення потоку води інтегрована в ручку крана.

Аератор - вибирайте економію та зручність

Звернемо увагу на аератор, він суттєво впливає на споживання води. На ринку є проекологічні рішення, які використовують значно менше води. Наприклад, серія Mokait від KFA .

Приємним рішенням є аератори для монет , які можна легко викрутити без використання інструментів, наприклад, за допомогою монети. Чому це так корисно? Тому що це полегшує очищення аератора. Прибираючи ванну або кухню, ми не завжди маємо під рукою відповідні інструменти, і тоді ми забуваємо, що мали очистити цю частину крана. А аератор добре працює, лише якщо він не кам’янистий і не брудний. Змішувач для басейну Morganit має таку можливість .

Зовнішній вигляд - це не все

Вибираючи акумулятори , давайте перевіримо, як ручка поміщається в нашій руці, чи зручна та ергономічна для нас. «Зважте» товар - твердий точно буде важчим. Якщо вам не подобається чистити, не вибирайте хромовану модель , адже на ній видно кожну краплю води. Тоді варто вибрати, наприклад, білий змішувач, покритий керамічною фарбою, затверділою при високій температурі.

І пам’ятайте, що це завжди буде виглядати краще, коли ми виберемо всі змішувачі у ванній з однієї родини.