4 способи архітектурного бетону на стіні

Сірий, холодний, шорсткий, сирий. Чи спочатку ви думаєте про ці терміни, коли думаєте про слово конкретне? Бо що ще може спасти мені на думку, як це було лише роками і навіть міцна конструкція фундаментів будинку. На щастя, проте, тенденції змінюються, і ми, і наші житлові пожежі також змінюються. Оскільки цей важкий шматок тканини може приймати не один фрагмент теплої форми. Ви можете використовувати бетон на стіні на стіні на кухні, у вітальні або навіть у ванній. Обов’язково ознайомтесь з нашими 4 ідеями бетонної стіни, причому не тільки вдома.

Архітектурний бетон - це матеріал, який можна надихнути. Цей матеріал дуже міцний і універсальний. Сирий, холодний колір і рівномірна поверхня бетонних плит ідеально підходить для сучасного будівництва та дизайну інтер’єру. Це ідеальний фон для декорацій, сміливих за кольором та формою, але також надзвичайно естетичний матеріал у поєднанні зі склом, деревом або металом. Пропозиція Elkamino Dom включає архітектурний бетон дуже різної форми та розмірів. Також є вибір гладких або пористих поверхонь. Вироби ідеально підходять для стіни і прості в установці.

Бетон у вітальні

Архітектурний бетон виглядає авангардно в кожній вітальні і надає йому сучасний характер. Якщо ви хочете досягти ефекту інтер’єру мансарди з невеликою кількістю мінімалізму та дрібкою промислового дизайну, це рішення, безсумнівно, змусить вас насолоджуватися сидінням з книгою у вашій вітальні. Поєднуючи бетон з таким матеріалом, як дерево, ви отримаєте ефект зігрівання завдяки панелям або дошці підлоги з природним відтінком.

Бетон на кухні

Архітектурний бетон ідеально підходить для кухні завдяки стійкості до вологи. Якщо ваша кухня - просторе місце з великою площею, цей матеріал є ідеальним рішенням. Це надзвичайно довговічно, дешево та гігієнічно. Бетон дуже добре поєднується з металом, саме тому це ще одна перевага, яка говорить про його присутність у цьому просторі.

Бетон у ванній

Ванна кімната - зона відпочинку і місце, де ваше тіло відпочиває після довгого дня. І саме матеріал, який є архітектурним бетоном, зробить облаштування інтер’єру ванної не відволікаючи ваших думок. Пора закінчити нудний стандарт. Сірий колір бетону добре гармонує з барвистими аксесуарами інтер’єру ванної кімнати.

Бетон в офісі

Нещодавно бетон став тенденцією, що використовується в штаб-квартирі та офісах компаній. Не дивно, адже що може надати такий нейтральний та стриманий характер, як не архітектурний бетон? Це рішення особливо рекомендується для просторих інтер’єрів, таких як конференц-зали.

Elkamino Dom має великий досвід у будівельній галузі в сегменті фасадних та декоративних матеріалів. Продукти, які ми пропонуємо, ідеально вписуються в сучасні архітектурні стилі та дизайн інтер’єру. Стара цегла та архітектурний бетон ідеально поєднуються з індустріальним стилем, сучасною архітектурою та мінімалістичним дизайном інтер’єру. Вони створюють атмосферні простори з унікальним зовнішнім виглядом та винятковою естетикою. Вони дозволяють насолоджуватися ними протягом багатьох років завдяки їх стійкості до морозу та ультрафіолетових променів. Більше того, вони покращують теплоізоляційні властивості будівлі та є екологічно чистими.