Чому плитка, схожа на цеглу, є вдалим вибором для сучасних інтер’єрів?

Серед сучасних композицій лідирують скандинавські, мінімалістські та промислові - часто такі інтер’єри обробляють сировиною, включаючи дерево, камінь та пісковик. Деякі роблять вибір на користь затишного стилю з додаванням цегли - в скандинавських інтер’єрах переважають інтер’єри білих відтінків, а в промислових темних тонах. Матеріал вибагливий і необхідний догляд за ним. Бренд Stegu пропонує альтернативне рішення - цеглоподібну плитку. Нижче ми пояснимо, чому це чудовий вибір, і подаємо кілька порад щодо використання матеріалів, що імітують цеглу, в сучасних приміщеннях.

Цегла і цегляна плитка: переваги та недоліки

Цегляні стіни все більше прикрашають домашні простори. Ми із задоволенням використовуємо їх для утеплення сучасних кімнат та для виділення окремих зон у квартирі. Перегородкові стіни з цегли створюють атмосферу та забезпечують стильну обстановку для скандинавського дивана та модерністських деталей. Міцність - одна з найбільших переваг матеріалу. Цегла чудово приглушує звуки - виглядає елегантно, але також і «важко». Що це означає на практиці? Будівельний матеріал може візуально зменшити інтер’єр і створити в ньому враження перевантаження. Приймаючи рішення щодо цегли, ми також повинні враховувати необхідність проводити більше обробок для просочення, ніж у випадку з плитками, що імітують його. Їх, у свою чергу, легко зібрати. Якщо ми вирішили придбати плитку з готовою затіркою,нам не потрібно турбуватися про додаткові заходи, такі як затірка. Конструкція робить їх ідеальною заміною класичній цеглі та надає інтер’єру одночасно привабливий, затишний та легкий вигляд. Використовуючи плитку, нам не доведеться турбуватися про кліматичні фактори, які можуть негативно вплинути на зовнішній вигляд декоративної стіни - вони будуть добре працювати в різних кімнатних умовах.

Цегляна плитка - спосіб відобразити промисловий інтер’єр

Модерністські кімнати, що нагадують простори горищних приміщень, після заводу, будуть чудово виглядати, якщо ми обберемо цеглу для обробки стіни. Непросте в обслуговуванні, його можна з успіхом замінити інноваційною цеглоподібною плиткою. Широкий вибір оздоблювальних матеріалів дозволяє естетично пристосувати цегляну обробку до можливостей дизайну інтер’єру. У промислових приміщеннях домінують прості форми та сировина. Цегляна черепиця стане чудовим вибором в такій укладанні - вони підкреслять її характер і створять атмосферу в просторі, характерну для модерністських фабрик. Декоративний матеріал буде чудово поєднуватися зі склом, деревом, металом - це додасть інтер’єру художнього, невимушеного відчуття. Для обстановки промислової вітальні ми можемо вибрати пармоподібну цеглу, що нагадує парму, зі стиком.Витримані в білих тонах, вони освітлять темні стилізації, а в поєднанні з сірим, чорним і коричневим створять цікавий контраст. У свою чергу, для посилення приглушеного, модерністського ефекту ми можемо вибрати плитку Metro - це чудовий вибір для людей, які хочуть створити атмосферні, креативні та незвичайні композиції в своїх інтер’єрах. Завдяки своєму кольору вони стануть гарною обстановкою як для монохромних, так і для контрастних та дещо авангардних кімнат, а їх структура підкреслить аксесуари з геометричними формами, натхненні сучасним дизайном та сучасним мистецтвом.які хочуть створити атмосферні, креативні та незвичні аранжування в своїх інтер’єрах. Завдяки своєму кольору вони стануть гарною обстановкою як для монохромних, так і для контрастних та дещо авангардних кімнат, а їх структура підкреслить аксесуари з геометричними формами, натхненні сучасним дизайном та сучасним мистецтвом.які хочуть створити атмосферні, креативні та незвичні аранжування в своїх інтер’єрах. Завдяки своєму кольору вони стануть гарною обстановкою як для монохромних, так і для контрастних та дещо авангардних кімнат, а їх структура підкреслить аксесуари з геометричними формами, натхненні сучасним дизайном та сучасним мистецтвом.

Цегляна черепиця в скандинавській композиції

Ми раді впорядкувати наші інтер’єри відповідно до скандинавських тенденцій. Ми обробляємо стіни білим кольором, вводимо в кімнату безліч дрібних кольорових деталей та вибираємо основне обладнання з дерева. Плюшеві деталі, включаючи килими, подушки та м’які крісла, чудово працюють в інтер’єрах, натхненних скандинавською мовою. Щоб зігріти прохолодний вигляд, також варто вибрати цеглу в кольорі, який ідеально відповідає кімнаті. Найчастіше ми вибираємо білий, оскільки він чудово гармонує з барвистими аксесуарами, дерев'яними меблями та чорними, класичними елементами декору. Цегляна стіна буде чудово поєднуватися з романтичними ліхтарями, свічниками та квітами в яскравих кольорах. Ми також все більше охоче приймаємо рішення використовувати в інтер’єрі не оригінальну цеглу, а матеріали, які добре її імітують.Цегляна плитка завжди буде виглядати ефектно - нам не доведеться турбуватися про їх часте просочення, обслуговування та додатковий догляд. Для прикраси скандинавського інтер’єру ми можемо вибрати виріб із затіркою - це додасть чіткості сніговій композиції та тонко динамізує простір. Немає сумнівів, що цегла створює теплу і неповторну атмосферу в інтер’єрах - плитка, яка ідеально її імітує, буде працювати так само добре в цій ролі. Також варто зазначити, що легкі оздоблювальні елементи потрібно чистити частіше. Матеріал, що імітує традиційні матеріали, дозволяє без особливих труднощів видалити пил.Для прикраси скандинавського інтер’єру ми можемо вибрати виріб із затіркою - це додасть чіткості сніговій композиції та тонко динамізує простір. Немає сумнівів, що цегла створює теплу і неповторну атмосферу в інтер’єрах - плитка, яка ідеально її імітує, буде працювати так само добре в цій ролі. Також варто зазначити, що легкі оздоблювальні елементи потрібно чистити частіше. Матеріал, що імітує традиційні матеріали, дозволяє без особливих труднощів видалити пил.Для прикраси скандинавського інтер’єру ми можемо вибрати виріб із затіркою - це додасть чіткості сніговій композиції та тонко динамізує простір. Немає сумнівів, що цегла створює теплу і неповторну атмосферу в інтер’єрах - плитка, яка ідеально її імітує, буде працювати так само добре в цій ролі. Також варто зазначити, що легкі оздоблювальні елементи потрібно частіше чистити. Матеріал, що імітує традиційні матеріали, дозволяє без особливих труднощів видалити пил.Матеріал, що імітує традиційні матеріали, дозволяє без особливих труднощів видалити пил.Матеріал, що імітує традиційні матеріали, дозволяє без особливих труднощів видалити пил.

Еклектична стилізація із використанням цегляної плитки

Цегляна плитка - чудовий вибір і в еклектично оформлених інтер’єрах. Сучасні простори, натхненні різними стилями, виграють від атмосферного конверта, якщо для обробки стіни ми виберемо матеріал, що імітує цеглу. Плитку можна використовувати як в квартирах в багатоквартирному будинку, так і в будинках житлових будинків, де вони будуть естетично поєднуватися з ліпними формами, дерев'яною підлогою та старовинними меблями. У новобудовах, використовуючи плитку, ми швидко створимо ефективну перегородку, яка відокремлює вітальню від кухні. Цеглоподібний матеріал ідеально підійде для кухонного простору, де ми готуємо і смажимо. Жири та водяна пара не залишать неприємних осколків на текстурі.В еклектичному стилі ми можемо дозволити собі різноманітні бачення - тут добре виглядатимуть як біла плитка із затіркою, так і темніші варіанти. Атмосферна прикраса може бути фоном для елегантного дивана на ніжках, різьбленого комода, а також для дизайнерського крісла з геометричною, оригінальною формою. Цегляне покриття стане чудовим вибором також там, де панують промислові та скандинавські рішення. Стіна стане елементом, який поєднає ці два стилі, оскільки він чудово працює в обох напрямках.Стіна стане елементом, який поєднає ці два стилі, оскільки він чудово працює в обох напрямках.Стіна стане елементом, який об’єднає ці два стилі, адже він чудово працює в обох напрямках.

Цегла створює клімат, прогріває простори, створює затишну атмосферу - виглядає красиво і природно. На жаль, це також вимогливо, саме тому ми все частіше обираємо просту у використанні та не менш ефективну цегляну плитку. Матеріал добре працює як у малих, так і у великих приміщеннях, роблячи наш інтер’єр приємнішим для прийому. Вибираючи плитку, що імітує цеглу, ми не ризикуємо, що вони не впораються з умовами, які панують у нашій квартирі. Крім того, ми можемо успішно використовувати будівельний матеріал для обробки фасаду будинку - цегляна бетонна плитка забезпечить фасаду репрезентативний та довговічний каркас. Вибір, який переконує нас бренд Stegu, є безпечним вибором. Плитка є альтернативним і трохи більш інноваційним рішенням порівняно з класичною цеглою. Сучасні інтер’єри - це функціональні інтер’єри.Плитка, схожа на цеглу, запропонована виробником, дуже добре виконує цю тенденцію.