Який колір з’явиться в інтер’єрах в 2019 році? Представляємо пряний мед!

Вже давно відомо, що колір має величезний вплив не тільки на зовнішній вигляд навколишнього інтер’єру, але і на почуття, які супроводжують нас, коли ми знаходимося в них. Правильно підібрані кольори спонукатимуть нас відзначати повсякденне життя , розслабитися після довгого робочого дня в офісі та налаштувати нас на позитивний настрій діяти . 2019 рік - це час, коли ми будемо вітати яскраві, оптимістичні кольори та пропускати світло у наш найближчий простір! Вишуканий та елегантний пряний мед стане кольором року- теплий, насичений коричневий з додаванням золотистих, бурштинових та медових тонів - надзвичайно універсальний, і в той же час характерний і насичений відтінок. Разом із брендом Dulux ми пропонуємо, як ввести його у простір вашого будинку!

У пошуках кольору року

Щороку експерти Глобального естетичного центру та фахівці в галузі дизайну, що співпрацюють з ними, шукають колір, який є найбільш відповідним вираженням сучасного способу життя . Завдяки аналізу потреб людини та останнім тенденціям, що відображають смаки та тенденції, що панують у галузі дизайну інтер'єру, обрано унікальний відтінок, що відображає потреби суспільства.

2019 рік буде належати медовому відтінку пряного меду ! Це теплий, яскравий, майже сонячний колір - надзвичайна універсальність робить його ідеальним для інших відтінків , а також для різних стилів інтер’єру, змінюючи своє обличчя, як хамелеон. Це може змусити нас почуватись спокійно і заспокійливо, або дати нам енергію , залежно від того, що нам насправді потрібно. Пряний мед є універсальним, в найкращому розумінні цього слова - його сучасний характер полягає в його простоті , яка ідеально відповідатиме просторам різного характеру та способу життя домочадців.

Дім - Місце для збору думок

Наш дім, місце, куди ми із задоволенням повертаємось шукати полегшення після напруженого дня - ми сидимо на своєму улюбленому кріслі з чашкою теплого чаю і занурюємось у власні думки. Ми відпочиваємо, розмірковуємо , наш розум розслабляється, і тіло слідує за ним. Які кольори повинні бути в такому просторі? Універсальний пряний мед у поєднанні з палітрою нейтральних кольорів зробить наш інтер’єр місцем, де ми зможемо спокійно зібратися з думками, подбати про відпочинок і нарешті знайти собі хвилину . Окутаний ніжними кремовими відтінками, витонченим, побіленим бежево-білим, з натяком на певний чорний і насичений бордо, він може приймати різні обличчя - від ніжних до характерних.

Простір для наших мрій

Що робити, якщо ти просто забудеш про повсякденне життя і залишишся в хмарах ? Тонути в м’якій постільній білизні і мріяти і мріяти разом , навіть неймовірні? Дитячі мрії можуть перетворитися на творчу реальність завдяки кольорам, що оточують малюка в його особистому царстві, а також надихнути батьків на святкування спільних моментів. Пряний мед може перетворити наш домашній простір у мирний притулок, відкритий для найдикіших уявлень. Цього відтінку досить поєднати з приглушеною пастеллю - витонченим блюзом, м’ятою або м’яким рожевим, щоб виявити його тонке обличчя. Це кольори, які доповнять сімейний простір - вони створюють ідеальні,невимушений фон для оптимістичної атмосфери, яка може приймати наш будинок щодня.

Інтер’єри, сповнені любові

бордові стіни на кухні, кухня з бордовими стінами

Любов наповнює сімейні простори теплими фарбами та оптимістичною енергією. Ми хочемо обійняти своїх близьких і разом відкрити, які сюрпризи приносить новий позитивний підхід до сьогоднішньої реальності та всього життя. Давайте створимо простір, де ми будемо шукати любов у найменших аспектах повсякденного життя - швидкоплинний погляд, спільна вечеря та історія перед сном. Теплий, медовий відтінок пряного меду має відтінки, які будуть зігрівати наші інтер’єри , він спокійний, але насичений, глибокий і сповнений співчуття. Якщо ми поєднуємо його з палітрою насичених зігріваючих відтінків - соковитого помаранчевого, яскраво-червоного та трохи насиченого бордового, ми отримуємо простір, відкритий для любові.

Будинок готовий до дії

Серед прислів'я чотирьох стін будинку багато що відбувається ! Кожен з його мешканців має свої захоплення, інтереси та види діяльності, які можна розвивати в енергійних, надихаючих інтер’єрах . Давно відомо, що інтенсивні кольори позитивно впливають на розквіт творчості - недарма їх так часто використовують на робочих місцях, де творче мислення відіграє величезну роль. Пам’ятайте, що не слід змішувати забагато кольорів один з одним - вибирайте два, максимум три кольори та основу, яка буде тримати ваших шалених друзів під контролем. Нехай це буде теплий відтінок пряного меду, який ідеально збалансує композицію.

Які кольори сприяють фокусу, творчості та змушують нас створювати дивовижні речі? Давайте зробимо ставку на мрійливий блакитний, насичений блакитний, енергійний помаранчевий або сонячно-жовтий . Насичений зелений або вогненно-червоний також чудово підійдуть цій ролі.

Кожен будинок різний - у нас різні потреби, смаки, спосіб життя та способи оздоблення інтер’єру, то як же ми обираємо кольори, які нам найбільше підходять ? Давайте зробимо ставку на універсальний та елегантний відтінок пряного меду, колір року 2019 . Це колір, повний тепла, оптимізму, що привносить в інтер’єр легкість, сонячне проміння та позитивну енергію - у версії total look або в компанії інших кольорів він виглядає красиво в будь-якій ситуації. Це може стати прекрасним фоном для нашого повсякденного життя , відкрити наші інтер’єри для світла та позитивного підходу до життя - спонукати нас відзначати кожну швидкоплинну мить .