Темно-синій та золотий - елегантні прикраси

Врівноважений, вишуканий, з холодним обличчям - таким є темно-синій колір. Для когось це може здатися занадто нейтральним або навіть нудним, тому варто пам’ятати, що цей колір обов’язково любить компанію. Якщо поєднати гранат із золотом, він відразу перетвориться на інтригуючу елегантність. Інформацію про те, як грати з темно-синім та золотим дуетом та як виставляти його в приміщенні, ми наводимо в тексті нижче.

темно-сині та блакитні шпалери в спальні

Темно-сині стіни

Гранат на стіні - це сміливе, але надзвичайно позачасове рішення. Якщо ви вирішили піти з ними, обов’язково збалансуйте темне обличчя граната яскравими акцентами. На додаток до білого, ванілі та відтінків пудингу ідеально підходить і золото. Все, що вам потрібно зробити, - це повісити дзеркало в золотому обрамленні на глибокому темно-синьому тлі, і інтер’єр в найкоротші терміни прийме характер. Тож не дивно, що дизайнери із задоволенням розробляють темно-сині та золоті шпалери, які вносять справді палацовий шик у кімнати.

елегантна вітальня в стилі Нью-Йорка

Гранат і золото - лейтмотив

Темно-синій - це також фантастичний лейтмотив у світі текстилю. Диван, оббитий тканиною, викупленою в темно-синіх тонах, підійде скрізь - як в інтер’єрі в нью-йоркському стилі, так і в бохо або сканді. Декоративні золоті подушки будуть красиво блищати проти нього, а полірований латунний журнальний столик на місці буде прикрашений блискучими пір’ям. Щоб композиція виглядала гармонійно, варто надіти темно-сині та золоті штори або чорнильні абажури настільних ламп.

темно-синій комод із золотою фурнітурою

Темно-синій та золотий контрапункти

Якщо вам набридла приглушена композиція у яскравих кольорах, ви можете продовжувати використовувати темно-синій та золотий кольори як інтригуючі контрапункти. В даний час граната кольору кобальту дуже встигає, на тлі чого золоті елементи виглядають виключно красиво. Деталью, що порушує нейтральну композицію, може бути темно-синій комод із золотими фурнітурами або стілець у нью-йоркському стилі, оббитий темно-синім оксамитом та оброблений золотими мініатюрами. Цікаво, що темно-синій і золотий привертають погляд настільки, що часом буває достатньо чорнильних подушок і благородної мерехтливої ​​лампи.

мідний посуд

Гранатові та золоті акценти

Темно-сині та золоті деталі виявляються чудовим способом вдосконалити інтер’єр. Скляне в морі скло, прикрашене золотою облямівкою або золотистими пір’ям, виставленими у темно-синю вазу, може додати композиції пишноти та класу. Такий стильний тандем, безсумнівно, сподобається гламуру, Нью-Йорку і навіть вінтажним просторам!

Як виставити свічки?

Якщо ви любите тремтяче світло при свічках, пам’ятайте, що воно виглядає надзвичайно мальовничо в супроводі граната. Гранат і золотисте полум’я - прекрасне поєднання, адже це абсолютно природно. Досить згадати пам’ять про небо, усіяне зірками, або про сонце, яке, опускаючись, занурюється в глибоке синє море. Цей кольоровий романс помічали століттями і записували на своїх полотнах живописці - Ван Гог, Пол Сезанн і Джуліан Фалат.

темно-синя та золота упаковка для різдвяних подарунків

Темно-синій та золотий Різдво

Гранат і золото - це дует, який просто любить Різдво! Однак варто зазначити, що цього року це буде сенсацією в різдвяних салонах. Якщо вам подобаються такі типи поєднань, сміливо оберніть свої подарунки темно-синім та золотим декоративним папером, прикрасьте їх ялинкою у подібному тоні та запросіть темно-синій текстиль до вашого інтер’єру, прикрашеного золотими пензликами, стрічками та аплікаціями.

Новорічні прикраси у темно-синіх та золотих тонах

Які кольори схожі на темно-синій та золотий?

Готуючи свій будинок до Різдва, не забувайте про центральні елементи, вінки, ватяні кульки та ліхтарики. Кожен з цих прикрас виглядає красиво у темно-синьому та золотому варіанті, але якщо ви хочете трохи урізноманітнити святковий вигляд, можете додати трохи білих, чорних та срібних акцентів. У цьому виданні різдвяний інтер’єр буде виглядати оригінально, але з чудовим класом.

Темно-синій та золотий стіл напередодні Різдва

Темно-сині та золоті враження також із задоволенням з’являться на святковому столі. Тому ви можете з успіхом запросити на вечерю напередодні Різдва елегантний, біло-золотий посуд та темно-синю скатертину з декоративною обробкою. Цього року Різдво може виблискувати за бажанням, тому ніщо не заважає декоративним елементам, таким як золотий блиск, блискучі віфлеємські зірки або серветки з позолоченою ниткою, з’явитися на столі.

Різдвяний стіл у темно-синьому та золотому кольорах

Хоча вони контрастують між собою, разом вони утворюють прекрасний, елегантний та привабливий дует. Їх естетичність означає, що вони можуть з’являтися серед різних стилів інтер’єру та з різних приводів. Майбутній Різдвяний сезон, безумовно, стане одним із них!